Annons
Annons

Vill du bli coachad av mig?

Nu vänder vi blad här på viktcoachen. Fån att vara en blogg som ger dig kunskap så får du nu chansen att vara med - att bli coachad av mig och vara med och skriva om din viktminskning här i bloggen. Vill du gå ner 10 kg till sommaren och skriva om din viktresa?

Vill du bli coachad

En vårfin bukett till dig som vill bli coachad av mig… Foto Webbgun, Flickr

Vill du bli coachad av mig?

Nu byter vi inriktning – från att ha varit en ”här får du veta mer om … blogg” till ”en blogg där du blir coachad och är med och skriver om din erfarenhet”. Jag vill ha en interaktiv blogg där du får se precis hur det är att bli coachad av en viktcoach. Du kommer att få höra min sida – hur jag tänker, vilka råd jag ger och varför. Dessutom får du höra hur det är att bli coachad.

Jag söker en person som vill gå ner 10 kg till sommaren…

Jag gick ner 15 kg på några månader så jag vet att det går. Men man går ner olika snabbt, beroende på hur länge man har varit överviktig, om man har varit smal någon gång, hur ofta man har gått ner i vikt (jojobantat) mm. Det är alltid möjligt att gå ner i vikt – det är aldrig omöjligt. Så jag vill hjälpa dig att gå ner ca 10 kg till sommaren.

Du behöver vara motiverad – så att du har BESTÄMT dig…

Det är det allra viktigaste, som jag ser det, för att lyckas med sin viktminskning. Det är bara att gå till mig själv. Jag har haft fem kilo kvar att gå ner, men har slarvat och tänkt att ”det gör jag nästa vecka”. Men min dotter kommer hem från USA (hon studerar på ett universitet i Chicago) om fem veckor och då vill jag vara framme. Så nu har jag BESTÄMT mig och tackar äntligen nej till sötsaker om det inte är lördag. Jag är motiverad.

Du ska vara med och skriva själv här i bloggen…

Du ska vara med och skriva – så att läsarna får veta hur det är att bli coachad och hur jag tänker när jag coachar. De ska få se båda sidorna. Då blir bloggen mer levande och spännande – dessutom är det spännande att se om du lyckas.

Annons

Här är din chans att gå ner 10 kg till sommaren (lagom till julisemestern) så det är bra om du har semester i juli eller senare, så att du hinner fram till ditt viktmål.Se fram emot ett smalare liv…

Vill du gå ner 10 kg, bli coachad av mig och vara med och skriva om din viktminskning här i bloggen?

Skriv några rader om dig själv, hur mycket du vill gå ner och varför jag ska välja dig och maila till mig. Välkommen!

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? Du kan välja SUPPORT på tre sätt – i en sluten Facebook-grupp, direkt i mobilen eller som VIP-kund. Jag hjälper dig. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar