Annons
Annons

VARFÖR – gör dig motiverad…

Det är jätteviktigt att du är motiverad. Och då behöver du veta VARFÖR du går ner i vikt. För DINA svar på två enkla frågor, ger dig kraft och motivation hela vägen in i mål. Skriv ner dem, prioritera dem och du har bränsle så länge du behöver motivation...

varfor

VARFÖR – dina svar motiverar DIG… Foto Quinn Dombrowski, Flickr

VARFÖR vill du gå ner i vikt?

Du måste veta VARFÖR du vill gå ner i vikt. För ingenting gör dig mer motiverad än ditt eget varför. Om jag frågar 10 av mina klienter varför de vill gå ner i vikt, kan jag få 10 olika svar. ”För att jag INTE vill ha diabetes”, ”För att jag vill se bra ut”, ”För att jag vill känna mig ung och snygg”, För att jag vill…” Ja vad vill DU?

VARFÖR – svara på 2 frågor…

Du har hört det förut, för att det är VIKTIGT. Du behöver svara på frågorna;
1. Varför vill du gå ner i vikt? (Vad vill du uppnå?)
2. Varför vill du INTE fortsätta som vanligt? (Vad vill du undvika?)

Annons

DÅ blir du klar över vad det är som motiverar dig. Du behöver veta vad dina svar på dessa frågor är. Skriv ner dem och prioritera dem. Sätt den viktigaste först och den näst viktigaste efter det. Sedan kan du ANVÄNDA svaren till din fördel.

VARFÖR – dina svar motiverar dig…

Vi kan kika på mina svar. På fråga ett svarar jag ”Jag vill bli nöjd med min spegelbild” ”Jag vill kunna röra på mig lättare” Jag vill ha moderna snygga kläder som sitter snyggt” Den viktigaste orsaken är moderna snygga kläder – för jag har gått klädd i mysbrallor och hoodtröjor i flera år och är trött på det. Svaren på den andra frågan är ”Jag vill bli lättare för att underlätta min vardag”, ”Jag vill inte vara överviktig – jag känner inte igen mig”. Mina första 30 år vägde jag under 50 kilo. Men det viktigaste är att underlätta vardagen”. De här två motiverar MIG:

”Att kunna ha moderna snygga kläder”
”Att få en lättare vardag” (att kunna röra mig och förflytta mig)

VARFÖR – mina svar motiverar mig att INTE äta socker och processad mat. De gör att jag INTE faller för frestelser och de gör att jag håller fokus på målet – att underlätta min vardag och att kunna ha snygga kläder (istället för mysbrallor och hoodtröjor…).

Vilka är DINA svar på frågan VARFÖR? Om du vet det – har du vägen till din nya livsstil utstakad…

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? Du få den bästa dieten och SUPPORT på tre sätt – i en sluten Facebook-grupp, (du får svar på dina/andras frågor och råd & tips varje dag) direkt i mobilen (du blir kontaktad 1 gg/vecka men kan nå mig NÄR du vill) eller som VIP-kund (vi har daglig kontakt). Jag hjälper dig. Välkommen!

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar