Annons
Annons

Två Myter och två Måsten…

Ska du Gå ner i vikt efter Nyår? Lyssna inte på olyckskorparna som säger att alla Nyårslöften läggs ner. Nej, ta vara på den MOTIVATION som Nyåret ger dig - den är jätteviktig. Men tänk på de två Myterna och de två Måstena...

Måsten och Myter - som hjälper dig att gå ner i vikt... Foto Pexels

Måsten och Myter – som hjälper dig att gå ner i vikt… Foto Pexels

Två Myter och två Måsten – för att gå ner i vikt. För om du vill gå ner i vikt är det fyra saker du måste veta. Det är inte lätt att välja rätt nu för tiden. Om du vill att 2017 ska bli DITT ÅR – då du blir den du VILL vara, då måste du välja rätt. Men hur gör man det. Jo du lyssnar på någon som DU tror på och går ”all in” (gör allt som den säger). Blanda inte in vad du har hört, vad du har läst i en tidning, vad din väninna har sagt eller något annat. Lita på denna person tills du får anledning att INTE tro – då kan du gå vidare till någon annan. Till sist kommer du rätt. Ofta tidigare än du tror…

Två Myter om vikt…

Den första myten är att du behöver motionera. Du behöver INTE motionera alls (jag gick ner 20 kg utan att gå ett steg extra). Men varför är detta bra? Jo för att det är svårt att ändra på två stora områden på en gång (maten och motionen). När du bara har ett område att fokusera på så kommer det att gå mycket bättre.

Annons

Den andra myten är att du inte behöver en metod eller diet. Att du måste lägga om ditt ätande till ett mer hälsosamt sätt att äta och att då du går ner i vikt. Ja det stämmer – MEN vill du gå ner 10 kg på tre månader eller på den dubbla tiden? De flesta vill gå ner i vikt snabbt och om du gör det med riktig mat (slow carb/low carb) istället för med pulver, så gör du rätt. Men då behöver du en bra diet (slow carb/low carb).

Två Måsten om vikt…

Du måste veta vad som gör dig överviktig och motverka det. Du blir fet av två hormoner – insulin och kortisol. Det första du måste veta är att Insulin ökar när du äter snabba och energirika kolhydrater (läsk, juice, godis, kaffebröd, bröd, pasta, potatis, ris…). Så detta måste bort från din diet.

Det andra du behöver veta är att Kortisol ökar när du stressar (eller oroar dig!). Så gör allt du kan för att motverka stress. Du kan även LÄGGA TILL saker som gör dig lugn (Meditation, massage, Mindfulness…).

Om du tänker på de två Myterna och lever efter de två Måstena så kommer du att gå ner i vikt. (Se mitt erbjudande nedan…)

Lycka till!

jag-161205
M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Priserna går upp efter nyår – men du kan köpa nu och börja först i januari. Du får hjälp att Gå ner i vikt (med SUPPORT i Facebook-grupp eller direkt i mobilen). Skicka ett mail om att du vill börja efter Nyår.

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar