Annons
Annons

Träna hemma med enkla medel

Oavsett varför du vill träna så kan du göra det hemma - med väldigt enkla medel. Prova Body Weight Exercise (eller 5 enkla övningar som tränar hela din kropp). Du får ett träningsprogram av mig med 10 övningar så att du får variation. Kolla här...

trana-hemma

Bli smal och fit till beachen… Foto Pexels

Varför ska du träna?

Motion är ett av många verktyg som du kan ha i vikt-verktygslådan. Men det är INTE det viktigaste. Så vem ska träna under sin viktminskning?
Du som vill göra ALLT du kan för att komma i baddräkten, eller bikinin till sommar. Du som har gått ner i vikt en lång tid och har stannat av – du har nått en platå.
Du som gillar att träna och gör det för att må bra. Jag brukar säga att du ska få ordning på det viktigaste först (om du inte tränade när du började gå ner i vikt), så att du gör EN sak i taget.

Träna hemma – vad gillar du?

Träna ska du göra för att må bra och då gäller ett ord, som ALLTID måste till när det gäller hälsa och vikt – att du tränar regelbundet. Det kommer du bara att göra om du gillar det du gör, om du tycker att det är kul och njuter av den energi som det ger dig. Så kika runt och välj med omsorg – något som du känner i magen att det här ska jag prova, det verkar kul. Du kan alltid byta till något annat, men många tänker ”äsch det var inget för mig” om de väljer fel, istället för att prova något annat.

Träna hemma – styrka eller kondition?

Om du frågar mig så bör du träna styrka. Kondition är jätteviktigt men faktum är att väldigt många är för svaga. Vi trycker på för många knappar och sitter för mycket i soffan. Du behöver muskler. Hur vill du se ut? Vill du vara smal men mjuk med lite hull här och där eller vill du vara tight och hård med en kropp som har muskler? Du väljer själv men jag har alltid valt styrketräning.

Träna hemma – för att bli stark…

Du behöver INGA redskap för att bli stark. Det räcker med din egen kropp. Prova Body Weight Exercise – du tränar hela kroppen med bara 5 enkla övningar (du får ett träningsprogram av mig med 10 övningar så att du får variation, på min hemsida). Du kan träna hur ofta eller hur sällan som du vill. Men det är ett bra sätt att börja. Du gör det hemma när du har tid över, behöver inte åka någonstans och det är helt GRATIS. Låt det bli en del av din nya livsstil – att träna för att må bra.

Annons

Prova Body Weight Exercise – 5 enkla övningar som tränar hela din kropp…
(Och bli både stark och slank till sommaren.)

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? Du kan få SUPPORT på tre sätt – i en sluten Facebook-grupp, direkt i mobilen eller som VIP-kund. Jag hjälper dig. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar