Annons
Annons

Tävling – vinn en gratis viktcoachning…

Nu har vi en tävling - du kan vinna en gratis viktcoachning, i tre månader, och att få skriva i bloggen då och då. Det gör att man förstår hur en viktcoachning går till, eftersom man får höra båda sidorna. Vinnaren meddelas efter Påsk. Som handlar till stor del om ägg. Läs hur man kokar det perfekta ägget...

Påsk-gula tulpaner till dig som vinner… Foto Gunilla G, Flickr

Vinn en GRATIS viktcoachning!

Nu har vi en tävling – du kan vinna en gratis viktcoachning, i tre månader, och att vara med och skriva i bloggen då och då. På så sätt kan du som läsare se båda sidorna – hur det är att bli coachad och hur jag tänker när jag coachar. Det enda du behöver göra är att maila mig ([email protected]), svara på frågan – varför vi går upp i vikt och varför just du ska vinna en gratis coachning. Vinnaren får ett mail och blir redovisad här i bloggen efter påsk.

Påsken är här – med ägg, lamm, sill mm…

Jag gillar ägg och äter gärna ett ägg varje dag och maten i Påsk handlar mycket om ägg. Det beror på att under den kristna 40 dagar långa fastan (fram till Påsk) fick man inte äta ägg. Så det fanns många ägg att äta när Påsken väl kom och fastan avbröts. Mitt perfekta ägg är löskokt med en gula som är lite rinnig. Det brukar ta 4 minuter.

Annons
paskagg

Målade ägg hör till Påsken… Foto RichardBH, Flickr

Koka ett perfekt ägg…

Det finns många tips för hur man kokar ett perfekt ägg. Ett är att man lägger ägget i kallt vatten, låter det koka upp och ställer kastrullen på en skärbräda av trä och lägger på locket. Ett annat tips är att lägga ägget i en kastrull med 1 cm vatten, koka upp och dra ner till 2-3:an och lägga på locket. Ställa in tiden och vänta (eller gå och göra något annat). Men alla är överens om att du ska skölja eller lägga äggen i kallt vatten för att underlätta att få bort skalet.

Min favoritmat på Påsken…

Min favorit är lamm, stekt i ugnen med mycket lök och färska (eller torkade) örter. Ägg äter jag jämt så det kan jag vara utan på Påsk. Men det blir ingen Påsk utan ett ägg med godis. Det tänker jag unna mig. Det blir en långhelg då vikten får ledigt och jag är inställd på att gå upp något kilo. Det tar jag hand om efteråt.

Glöm inte att du kan vinna en GRATIS viktcoachning i tre månader!
Skicka in svaret på varför vi går upp i vikt och varför just du ska vinna.

Lycka till!

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? Du kan välja SUPPORT på tre sätt – i en sluten Facebook-grupp, direkt i mobilen eller som VIP-kund. Jag hjälper dig. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar