Annons
Annons

Tänk på DÅ…

Motivation handlar om att tänka annorlunda. Ett citat jag gillar är "om du gör (tänker) som vanligt - blir det som vanligt" (okänd). Därför behöver du börja tänka på DÅ - när du är framme och när du är i mål. När du har gått ner alla dina kilon och är en ny människa. En som du tycker bättre om...

tank

Motivation handlar om att tänka rätt… Foto Aka Tman, Flickr

Du blir motiverad om du tänker på DÅ – hur det kommer att bli DÅ, när du har nått ditt mål och gått ner till… kg (fyll i själv). Om du ska klara av att säga ner till bakverk när du och dina vänner går på fiket, säja nej till chokladen när du står i kö på ICA och säga nej till brödet som din familj äter till frukost – så tänk på DÅ.

Tänk på Då – för att du kan…

INGEN kan tvinga dig att tänka på någonting, det är du som bestämmer. Jag läser mycket och även böcker som sticker ut, som t ex ”Livet med kvantfysiska glasögon” (av Mikael Säflund och Titti Nordieng). Läs den gärna för den öppna dörrar i dig till vad som är möjligt. Vad som faktiskt är möjligt att göra, att uppnå och att lyckas med. Dessutom visar den att mycket av det du och jag lärde oss i skolan inte stämmer.

Tänk på Då – för att det blir enkelt…

Tänk på allt du FÅR äta – räkna upp dina 10 favoriter och tänk på DEM när du är frestad. För det kommer tillfällen då det är svårt att stå emot. Det är massor av god mat som du FÅR äta, men det är ännu mer som du INTE kan äta om du vill lyckas. Men det blir enklare, mycket enklare om du tänker rätt. Om du tänker på RÄTT saker.

Tänk på DÅ – för att du SKA lyckas!

Du har bestämt dig – du vill bli av med magen, du vill tycka om din spegelbild, du vill känna dig fin och ha snygga kläder och du vill INTE få allvarliga sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdom. Då behöver du TÄNKA annorlunda. Du behöver tänka på hur det kommer att kännas, hur du kommer att må, hur du kommer att se in i spegeln och vara nöjd. Hur det kommer att bli när du lyckas…

Annons

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha hjälp att gå ner i vikt? Du kan få support i en sluten Facebook-grupp eller direkt i mobilen. (Jag har tre dieter att välja på – med eller utan support.) Jag hjälper dig… Välkommen in och kika!

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar