Annons
Annons

Orsakerna till Ericas framgång

Erica som jag coachar här går ner i vikt väldigt snabbt - hon har gått ner 10 kg på en månad. Ingen av mina tidigare klienter har gått ner SÅ snabbt. Men så har heller ingen gjort som Erica. Det här är orsakerna till hennes framgång...

Min egen favoriträtt med bönor – chili con carne… Foto cyclonebill, Flickr

Erica går ner i vikt snabbt!

Erica som jag coachar här går ner i vikt snabbt. Hon har faktiskt gått ner 10 kg på en månad. Det är otroligt bra men det händer väldigt sällan, att det går så fort. Jag gick ner 15 kg på två månader och det var snabbt. Min egen framgång betydde på två saker – jag gjorde precis som man ska (enligt slow carb-dieten) och jag var supersmal mina första 30 år.

Erica gillar slow carb-maten…

Det första hon gör rätt är att äta enligt dieten. Många frågar om de kan äta ditten och datten och jag säger att du får prova, för det är inte undersökt. Om man håller på så, då går det inte lika snabbt. Det viktigaste i slow carb-dieten är baljväxterna (bönor, linser och ärtor) och många har problem med dem. Men Erica älskar bönor och linser. Det är en stor anledning till hennes framgång.

Erica äter bara två måltider per dag…

Det är ingenting som ingår i dieten. Den bygger på frukost, lunch och middag. Men Erica åt inte frukost innan dieten, hon dricker bara kaffe och vatten, då behöver hon inte börja med det nu (man måste vara flexibel som coach). Det innebär att hon även använder sig av periodisk fasta 16:8 (att hon fastar i cirka 16 timmar mellan middagen och lunchen, nästa dag). Hon äter bara lunch och middag. Ingen av mina klienter har gjort så innan. Jag ser periodisk fasta som ett verktyg att ta till om man INTE går ner i vikt, några dagar per vecka, men Erica har ätit så hela tiden.

Erica har inga fridagar…

I stort sett alla mina kunder vill ha en fridag – de ser det som en ventil eller som ett sätt att få äta det man har längtat efter. Men Erica är sockerberoende och vi pratade om hur sockersuget kommer tillbaka varje gång man äter socker. Då valde Erica att INTE ha några fridagar. Jag tror att det är den tredje orsaken till hennes framgång.

Erica TÄNKER rätt…

I materialet skriver jag om hur viktigt det är att TÄNKA rätt. Ingen har tagit till sig det som Erica. Den bästa meningen som man kan använda (gärna högt) är ”jag är ointresserad och väljer att avstå – jag kan äta det sen”. För då hjälper man hjärnan att vara med på tåget och då har man lättare att välja rätt, hela tiden.

Annons

Du behöver inte göra precis som Erica – men ta till dig något av hennes fyra framgångsrecept och gå ner snabbare du också.

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du bli coachad av mig? Ring 019-24 75 00 eller maila. Jag har några platser kvar… Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar