Annons
Annons

Ny inspiration – hela tiden…

Ny inspiration! För att du ska gå ner i vikt hela vägen behöver du ständigt söka ny inspiration. Hur du gör det får du tips om idag...

inspiration

Ny inspiration – du behöver inspireras, hela vägen in i mål… Foto purehappylife, Flickr

Ny inspiration – för att du ska fortsätta gå ner i vikt, när du har hållit på ett tag, behöver du hitta ny inspiration. För efter en tid blir det jobbigt att gå ner i vikt, när alla omkring dig äter allt det som du vill ha. Till och med om du stadigt går ner i vikt behöver du ny inspiration. Det första du ska göra är att sätta tydliga mål. När du vet precis vart du ska, får du klarhet, och då kan du jobba på att ta dig dit.

Ny inspiration – med en fridag…

För en del är det fridagen, eller ätardagen som en del kallar den, som gör att de klarar av att hålla sig motiverade och inspirerade. Att du får äta vad du vill en gång per vecka, kan göra att du klarar av att hålla dig ifrån socker och snabba kolhydrater resten av veckan. Men känn dig själv – om du INTE klarar av att sluta äta efter en dag, utan äter i två eller tre dagar, då är detta inte för dig. Gör det som fungerar.

Ny inspiration – med en mentor…

När du börjar tappa fart kan du skaffa dig en mentor. En person i din närhet som du känner kan peppa och styrka dig när du känner dig nere. För det är då vi gör misstag. Prata med den här personen och be henne eller honom att bli din viktmentor. Då har du någon som hjälper dig att hålla dig kvar i viktminskning, när det känns surt.

Ny inspiration – med ny kunskap…

Ju mer du vet om viktminskning – hur kroppen fungerar och vad som gör att vi går upp i vikt, desto bättre kommer det att gå för dig. Då kan du kompensera på rätt sätt, om du skulle göra ett misstag. Det gäller både att gå ner i vikt och att sedan behålla vikten. Ju mer du kan om det du gör, desto bättre.

Ny inspiration – med support…

Det bästa sättet att gå ner i vikt är med en viktcoach som ger dig support löpande. Om du har någon som du kan ringa, eller messa som är ännu enklare, när det känns svårt så går det mycket bättre. Jag tror att det bästa sättet att ändra på vad som helst – är med en coach. Med någon som kan ge dig svar, direkt, på vilken fråga som helst, gör att din motivation hänger med. Viktcoachen berättar hur du ska tänka – för viktminskning vinner du i hjärnan, inte i magen eller med munnen…

Annons

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha hjälp att gå ner i vikt? Med min NYA metod Våga & Vinn! får du support i en sluten Facebook-grupp eller direkt i mobilen! (Jag har tre dieter att välja på – med eller utan support. Välkommen! 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar