Annons
Annons

Nu startar jag Viktcoachen – häng med!

Lycka

Foto Marcy Kellar, Flickr

Välkommen till Viktcoachen! 
Här kan du läsa och höra (jag kommer även att vlogga) om ALLT som påverkar din vikt och hur du kan göra för att gå ner i vikt snabbt och enkelt. Men idag tänkte jag berätta lite om mig…

Jag heter Christina Lundstorp och jag hjälper kvinnor att gå ner i vikt (en och annan man har också hängt med) på min sajt Viktcoachen.se. Jag har jobbat med hälsa & vikt sedan år 2003, som föreläsare, författare och coach. Men förra året valde jag att koncentrera mig på det som jag tycker är roligast – att hjälpa folk att gå ner i vikt. När en kund har gått ner tio kg blir jag så GLAD, för jag vet hur det känns att vara överviktig och fet. Jag har gått ner 20 kilo själv med mina egna dieter. Så jag har gått före och har själv brottats med t ex sötsug, hunger och misslyckanden. Men framför allt så vet jag hur man vinner över sådana problem och hur man gör för att lyckas. Det är det jag vill berätta för dig om i bloggen (och vloggen).

Annons

Christina ViktcoachenHär är jag (min allra första selfie!) hemma på tomten i Örebro. Jag är 51 år och är gift med Olle, som jobbar på Atlas Copco. Vi har en dotter – Beatrice (som åkte till USA för att studera och spela amerikansk fotboll, i fredags). Jag är glad att hon går sin egen väg och gör det hon tror på…

Jag gillar att läsa, skriva (hittills tre hälsoböcker och åtta e-böcker) se på serier & film, hjälpa kunderna att gå ner i vikt på min hemsida, Viktcoachen.se, och att umgås med vänner.

Vi har en stor hund, Bella, som är en engelsk mastiff. Hon är världens snällaste vovve, en toppenkompis och en utmärkt vakthund – det får inte ens sitta en skata på tomten, om hon får bestämma. Men framför allt så är Bella är en riktig familjehund…

Min bakgrund:
Jag är sjuksköterska, kostrådgivare och Handledare i tobaksavvänjning, men det är min formella utbildning. Min egen vidareutbildning är alla de böcker jag har läst, för jag älskar att läsa – ofta läser jag flera böcker på en gång, i olika genrer. Den senaste tegelstenen jag läste var ”The Obesity Code” av Jason Fung, en njurläkare i Kanada som har vänt upp och ner på behandlingen av övervikt, fetma och diabetes (sockersjuka). Nu är det mycket enklare att gå ner i vikt – du får höra mer om det senare…

Jag har arbetat i sjukvården och i läkemedelsindustrin, i många år. Sedan fick vi vår dotter och samtidigt fick jag en ovanlig neurologisk sjukdom (som har gett mig nervskador i höger ben och kronisk smärta/värk). Nu behövde jag arbeta med det jag brinner för, om jag skulle orka jobba överhuvud taget…

Efter 12 år känner jag att jag har hamnat rätt – jag vill ägna den tid jag har kvar åt att hjälpa dig och andra kvinnor (och män) att gå ner i vikt. För det är en befrielse, en seger och ren lycka att efter många år som överviktig eller fet (och många försök att gå ner i vikt) äntligen bli smal. Nu är det din tur – följ med…

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha hjälp att gå ner i vikt?
Välkommen till Viktcoachen.se! Du kan välja en av mina dieter och gå ner i vikt själv eller en diet med coachning – då har vi kontakt varje vecka och du kontaktar mig när du vill (jag svara samma dag).

Ring 019-24 75 00
Maila [email protected]

Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar