Annons
Annons

Nu kör vi igång!

Nu har du ett nytt år framför dig som blir precis vad du gör utav det. Du bestämmer! Men vad är viktigast för dig just nu? Om det är vikten så börja på en gång med det viktigaste - att nå din Målvikt...

Nu kör vi! Och glöm inte att kika i backspegeln... Foto emilykneeter

Nu kör vi igång! Och glöm inte att kika i backspegeln… Foto emilykneeter, Flickr

Nu kör vi igång! Lyssna inte på nej-sägarna som försöker få dig att INTE gå ner i vikt eftersom ”nyårslöften aldrig håller i längden”. Ta vara på den motivation som nyåret ger och kör igång på en gång. Ditt 2017 blir vad DU gör det till. Du vinner eller förlorar slaget mellan öronen (med hur du tänker). Men vad är viktigast för dig? Om det är att nå din drömvikt så kör igång.

Nu kör vi – börja med att rensa…

Vi går upp i vikt för att vi inte kan låta bli att äta snabba kolhydrater (min dotter säger att hon aldrig har fått behålla sin choklad för sig själv). Är du minsta lik mig – lita INTE på dig själv utan RENSA ut de snabba kolhydraterna. Om du bekymrar dig för att slänga så kallad mat (läsk, godis, kaffebröd, snacks…) så kan du ge den till någon som uppskattar den. Det kommer att gå bäst om du rensar din hemmiljö. Om du har familj – säg åt dem att stötta dig genom att hålla de snabba kolhydraterna för dem själva.

Nu kör vi – sätt din målvikt…

Att gå ner i vikt är ett projekt eller en resa och varje projekt och alla resor börjar med ett mål. Ofta bestämmer vi oss för att gå ner 10 kg. Men det är som att sätta sig i bilen och säga att nu åker vi i 10 minuter. Det gör vi inte, vi säger att vi ska åka till Kalle. När det gäller din motivation spelar detta stor roll. Först när du har bestämt vilken vikt du vill nå, då kan du bestämma dig på riktigt att komma dit. Se din nya vikt framför dig och se din nya livsstil – med din drömvikt.

Nu kör vi – välj en diet…

Du behöver välja en diet och det finns många dieter att välja på. Det går att gå ner i vikt med alla metoder och ingen metod hjälper alla. Men jag är övertygad om att de två bästa dieterna är slow carb och low carb. Det är kolhydrater (och inte kalorier) som i första hand gör dig överviktig. Då finns det inget bättre sätt, enligt mig, än att fokusera på kolhydraterna. Med slow carb, som min diet Våga & Vinn!,  äter man långsamma kolhydrater (grönsaker, bär mm) och vid low carb, som LCHF, äter man mycket fett (smör, grädde, feta såser mm).

Glöm inte att kika i backspegeln för att lära dig av det som INTE fungerat…

Jag önskar dig ett Gott Nytt År!

Annons
jag-161205

Har precis klippt mig (är långhårig i tidningen)…

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Nu får du 20 procent Nyårsrabatt på mina dieter, hälsoböcker och e-böcker. Beställ i ett mail till [email protected] (se viktcoachenshop.se). Skriv personnummer, tel. nummer och vad du vill ha. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar