Annons
Annons

Motiverad – hela vägen in i mål

Du behöver motivation - från början till start. Börja inte gå ner i vikt förrän du känner att du verkligen har BESTÄMT dig. Det går inte att prova eller att försöka med viktminskning. Du behöver tänka rätt - så här...

motivation

Motivation – hela vägen… Foto Pati Morris

Är du motiverad för viktminskning?

Det är en viktig fråga. Jag tror att motivationen betyder mycket för din viktminskning. Du måste vara motiverad för att börja – och det måste komma inifrån. Ingen annan kan få dig eller mig att gå ner i vikt (även om de tror det, med små eller stora pikar..). Sedan måste du vara motiverad för att hålla ut – eftersom det finns läsk, godis, kaffebröd och CHOKLAD överallt.

Motivation – du måste BESTÄMMA dig…

För att komma igång räcker det inte med att prova eller försöka, som många gör. Det är bara att lägga ner och ägna din energi åt något annat. Det räcker inte ens att du bestämmer dig. Det kommer inte att gå. För du måste BESTÄMMA dig. Jag har själv gått igenom alla de här stegen (prova, försöka, bestämma mig och BESTÄMMA mig). Du måste komma till sista steget.

Motion – du måste gilla och ogilla olika saker…

Många faller på att de försöker gilla och ogilla samma saker och det går inte (ohh vad jag vill ha de där kakorna/ohh vad jag hatar mig själv för att jag åt de där kakorna…). Din hjärna förstår inte vad den ska försöka åstadkomma. Prova att ställa dig själv en liten fråga – vad tycker jag om de där kakorna?
Då hinner du stanna upp och bestämma dig om du vill ha dem ELLER om du vill ha något annat. Tänk på vad som är viktigaste för dig.

Motivation – BESTÄM vad du vill ha…

Tänk efter på morgonen – vad du vill. Vill du äta allt som ser gott ut eller vill du bli smal, snygg och sexig? Om du har bestämt dig på morgonen blir det mycket lättare att välja rätt under dagen. Dessutom kommer du ihåg vad det är du EGENTLIGEN vill ha. Du har ätit massor av kakor – du klarar dig utan i några månader. Tänk hela tiden på vad det är du egentligen vill ha.

Annons

Motivation – BESTÄM dig och fråga dig vad det är du EGENTLIGEN vill ha…

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? Du kan få SUPPORT på tre sätt – i en sluten Facebook-grupp, direkt i mobilen eller som VIP-kund. Jag hjälper dig. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar