Annons
Annons

Mini Vanor – ett helt NYTT sätt att gå ner i vikt…

Idag handlar det om ett helt NYTT sätt att gå ner i vikt. Ett som jag tror mycket på, för du lägger till bättre vanor och det mesta vi gör - är av ren vana. Det finns inga förbud och inga tabu, du blir bara mer hälsosam och går ner i vikt...

mini vanor

Bli mer hälsosam OCH gå ner i vikt med Mini Vanor… Foto urban wired, Flickr

Vill du bli mer hälsosam OCH gå ner i vikt?

Då kan du prova ett helt NYTT sätt att gå ner i vikt. Med Mini Vanor – det är för dig som vill gå ner långsiktigt och som absolut vill behålla din nya vikt. Dessutom blir du mer hälsosam. För det är vad det går ut på – att du långsamt blir mer och mer hälsosam och på det sättet går du långsamt ner i vikt. För du ersätter dina nuvarande vanor med bättre vanor, för din hälsa och vikt.

Gå ner i vikt med Mini Vanor…

Han som hittade på detta heter Stephen Guise (Mini habits for weight loss) och jag har precis läst hans bok. Det är en lysande metod för den går inte ut på att ta bort, utan på att lägga till (som jag har pratat om i 10 år). Men det är en långsam viktnedgång och idag vill de flesta gå ner snabbt. Jag tror dock att många fler lyckas att BEHÅLLA vikten, på detta sätt eftersom man arbetar med sina VANOR.

Mini Vanor – lägg till bättre vanor…

Säg att du vill gå ner i vikt och bli mer hälsosam. Det viktigaste för dig är då maten och motionen. Då bestämmer du dig för en vana, som du vill lägga till, t ex att äta mer grönsaker och att börja promenera. Sedan bestämmer du dig för en vana som är så liten att du kommer att göra den på din VÄRSTA dag – dagen då inte har lust med just någonting (vi har ju alla dagar som denna då och då). Vi säger att du ska 1. äta en grönsak till varje mål och 2. sätta på dig skorna och gå 10 meter.

Mini vanor – bli mer hälsosam och gå ner i vikt…

Varje dag ska du göra MINST dina Mini Vanor, men du får också göra MER när du känner för det. Det här gör att oavsett om du bara gör din Mini Vana eller om du faktiskt äter en hel sallad och går en hel promenad – så arbetar du in VANAN. Långsamt så gör du att det här blir helt naturligt för dig och då lägger du till en eller två nya Mini Vanor. I mina ögon så är detta en helt otrolig metod. För 80 procent av vad vi gör, från dag till dag, är våra vanor.Prova detta och få en helt ny livsstil, sakta men säkert…

Annons

Gå ner i vikt och bli mer hälsosam – med Mini Vanor…

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp att gå ner med Mini Vanor? Maila mig så hjälper jag dig. Välkommen!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar