Annons
Annons

Mina sista fem kilo…

Jag har försökt ALLT för att få bort mina sista fem (eller sex) kilon. Jag tog bort frukt och sedan mjölkprodukter. Men det är en helt annan sak som till sist gjorde att jag lyckades...

mina sista fem kilon

ÄNTLIGEN är jag av med de sista kilona… Foto Marcy Kellar, Flickr

Har du (också) svårt att få bort de sista kilona?

Mina sista fem kilon har suttit fast som om de var ämnade att sitta där, för alltid. Men jag är inte den som ger upp. Om du också har svårt att få bort de sista kilona kan du göra som jag. För nu ser det ut som om de snart är borta (för alltid, hoppas jag).

Det är svårare att få bort de sista fem kilona…

Det känns som om de sista fem (sex om jag ska vara ärlig) kilona sitter hårdare än de första 20. Kroppen vill inte försvinna – det är lagt i oss att hålla kvar några kilon för magrare tider. För om vi ser bakåt i tiden så har vi alltid haft fest – och sedan fasta. Maten fanns inte där hela tiden, så när den väl fanns fick man äta. Men nu har vi ALLTID mat – det gör att vi lätt går upp i vikt. MEN du går inte upp i vikt av kalorier – du går upp i vikt av HORMONER (och snabba kolhydrater).

Jag tog bort frukt och mjölk…

Först tog jag bort all frukt och åt bär och grönsaker istället (många kvinnor går inte ner i vikt med frukt). Då släppte några gram. Sedan tog jag bort mjölkprodukter (en del kvinnor går ner bättre utan mjölkprodukter). I teet har jag rismjölk , jag använder mandelmjölk och sojayoghurt (med kokos eller blåbär). Det började hända något.

Mitt recept för att ta bort de sista kilona…

Jag är ofta vaken på nätterna. Då får jag några av mina bästa idéer. Innan jag lärde mig det här med hormoner (innan jag köpte det), gjorde jag en diet med milkshakes. MEN nu kom jag på hur jag skulle göra. Jag tänkte på ALLT jag har lärt mig om viktminskning och lade upp en ny diet. Den heter ”Nya MMM” och går ut på att dricka milkshakes varannan dag och att äta slow carb varannan dag. Idag har jag bara ett kilo kvar. Kroppen känns lätt som en fjäder.

Annons

MITT sätt att bli av med de sista kilona är att dricka milkshakes & att äta slow carb varannan dag…

(Jag ska gå ner ett eller ett par extra kilon och sedan kommer ett foto.)

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha ”Nya MMM”? Maila mig och berätta om du vill ha den med eller utan SUPPORT, så skickar jag den så fort den är klar (snart). Välkommen till butiken och kika på mina andra dieter, hälsoböcker och e-böcker!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar