Annons
Annons

Mina råd till Erica den tredje veckan

Det går jättebra för Erica. Hon går ner snabbt och tycker att hon har hittat en mat som hon både tycker om och trivs med. Hon gör som jag säger (och det gör inte alla). Hon kom ju till och med glad och nöjd ur de största frestelserna - fester och utbildningsdagar...

Ha med bönor eller linser i matlagningen – inget är bättre för vikten… Foto Pexels

Erica har gått ner snabbt…

Jag gick ner 15 kg på två månader, men jag var pinnsmal mina första 30 år. De flesta som kommer till mig går inte ner så snabbt, men Erica är nog en av de som kan göra det. Hon har ju redan fått positiva kommentarer och kan dessutom få på sig kläder som förut var för små. Mitt råd till Erica är att vara strikt och bara äta den mat som ingår i dieten – eftersom hon har ett datum då hon vill vara framme. För hon har redan sett att hon kan fuska lite men går ner ändå. De som gör det kan få svårt med frestelser – men det går bra för Erica.

Mer balans i vardagen…

Erica var ju en kvinna som åt nästan jämt men fel mat (mest choklad och andra onyttiga snabba kolhydrater). Så det bästa är att hon har fått till ett normalt ätande, med frukost, lunch och middag. Sötsuget håller sig borta. Som sagt – långsamma kolhydrater (slow carb) är en toppenbra diet för kvinnor som är sockerberoende. Erica fortsätter att äta bönor och linser och andra grönsaker. Det bästa är att hon är en av dem som gillar baljväxterna – vilket inte är så vanligt.

Flera frestelser…

Ingen viktminskning är en motorväg, brukar jag säga, de är mer som små krokiga vägar eller stigar – med bra dagar och mindre bra dagar. Nu hade Erica både en utbildningsdag och en fest i samma vecka, vilket många har. Mina råd att bestämma sig för en strategi INNAN man går dit brukar fungera. Om du t ex ska på 50-års fest så bestäm innan om du gör denna dag till din fridag (man har en fridag per vecka som är fri från regler) vilket är enklast. Eller så kan du bestämma att du tar EN – en kaka, en tårtbit osv. Det är en bra strategi för dig som inte vill att andra ska veta att du går ner i vikt. Om du bara äter något är det ingen som reagerar – bara du äter. Du kan också bestämma innan hur mycket du ska dricka, t ex ett glas bubbel, ett glas vitt och ett glas rött (och vatten däremellan).

Annons

Gå ner i vikt med slow carb, frukost, lunch och middag och färdiga strategier innan du går på fest…
(Mellanmål är INTE bra för viktminskning.)

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha min hjälp? Ring 019-24 75 00 eller maila. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar