Annons
Annons

Min julklapp till dig…

Själklart ska du få en julklapp av mig. Efter jul ökar jag mina priser med ca 25 procent (jag började hösten med låga priser), men du kan handla NU till årets priser, MEN du börjar din viktminskning först i januari. Det är först till kvarn som gäller...

min julklapp

Min julklapp till dig är ca 20 % rabatt… Foto Pexels

Min julklapp till dig – är hjälp med vikten till rabatterat pris.  Mina priser ökar efter jul med ca 25 procent, men du kan handla nu, till årets priser och börja i januari. Det är ett erbjudande till Allas läsare, på nätet, tom julafton (först till kvarn gäller). Välkommen till butiken! Det viktigaste är att du tar kontroll över din mat & stress. Välj en ny livsstil redan NU! (Men börja den i januari.)

Du kan köpa en diet och Gå ner i vikt själv…

Jag har fyra effektiva dieter (ingen diet hjälper alla). De är alla uppdaterade efter dagens forskning och efter det vi vet nu om övervikt och fetma nu. Dieterna är:
¤ Våga & Vinn! En slow carb-diet – med SUPPORT i en sluten Facebook-grupp
¤ Snabb & Enkel Viktminskning En slow carb-diet – med/utan SUPPORT direkt i mobilen
¤ LCHF En low carb-diet – med/utan SUPPORT direkt i mobilen
¤ MMM – med periodisk fasta – med/utan SUPPORT direkt i mobilen

Du kan få support i en sluten Facebook-grupp…

Med Våga & Vinn! får du hjälp i en sluten Facebook-grupp. Där kan du ställa alla dina frågor (och jag svarar samma dag) och få mina råd & tips varje dag. Ibland gör jag även video/ljudinspelningar om saker jag tycker är viktigt. Du kan även läsa det som andra användare skriver – en del skriver mycket och vissa inget alls. Man gör precis som man vill. Men du kan läsa det jag skriver varje dag.

Du kan få support direkt i mobilen…

Med de andra dieterna (förutom Våga & Vinn!) kan du lägga till SUPPORT direkt i mobilen. Då ringer jag dig en gång per vecka för att följa upp hur det går och om vi behöver ändra på något till nästa vecka. Men du ringer eller messar mig NÄR du vill – du får alltid svar samma dag (om jag inte kan svara på en gång).

Du kan bli VIP-kund…

Du kan också välja att bli VIP-kund. Då hjälper jag dig att välja diet och du får ett mess av mig varje dag – med råd & tips som hjälper dig att snabbt komma in i dieten. Du är min första prioritet. Dina samtal/mess tar jag hand om först och vi har kontakt varje dag. För dig som vill ha en coach till hands hela tiden…

Annons

Dagens viktråd – ta BARA EN! (En kaka, en chokladbit, en bulle till fikat…) Då har du kontroll. Resten tar vi hand om i januari…

jag-161205
M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Priserna går upp efter nyår – men du kan köpa nu och börja först i januari. Du får hjälp att Gå ner i vikt (med support i Facebook-grupp eller direkt i mobilen). Skicka ett mail om att du vill börja efter Nyår.

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar