Annons
Annons

Jag har ett par kilo kvar nu…

Nu har jag snart gått ner 30 kilo. Det känns helt fantastiskt! Men jag är inte framme än. Tanken var att vara i mål på lördag, när min dotter kommer hem från USA. Läs hur jag gör i sista minuten och om mitt hemliga vapen...

jag har ett par kilo

Mitt hemliga vapen – spenatsoppa med ägghalva…

Mina sista kilon…

Nu har jag ett par kilo kvar och det går INTE snabbt, men det går. Lite i taget. Jag får ta till mer och mer åtgärder – lägga till fler och fler viktverktyg (som jag kallar varje sak som gör att jag eller en klient går ner i vikt). Men jag ger mig inte. Idag lägger jag till mitt sista verktyg – för jag vill försöka nå mitt mål tills min dotter kommer hem från USA.

Jag lovade att väga 60 kg när hon kom hem…

För att vara ärlig så lovade jag att jag skulle vara framme i jul. Men det gick inte. Så jag fick ändra mitt mål till att gälla när hon kommer hem efter det att vårterminen slutar. Och den slutar denna vecka. Så på lördag kommer hon hem.

Mitt sista viktverktyg…

Det sista viktverktyget som jag tar till är mitt ”hemliga” vapen, spenatsoppa. Det är massor av näring men nästan ingen energi. MEN det går bara att äta så lite energi var annan dag. För annars skruvar kroppen ner förbränningen. Varannan dag äter jag som vanligt. Och jag har ägghalvor i soppan, för proteinet. Ägg är perfekt mat för de ökar inte det hormon som gör det svårt att gå ner i vikt (insulin), så mycket som andra proteinkällor…

Jag missar nog målet med ett kilo…

Jag går nog ner ungefär ett kilo med spenatsoppan (jag äter inte bara det – jag tar en fruktmilkshake på morgonen, som jag älskar, med äpple och kanel). Till mellanmål tar jag en kopp te och ett ägg. Sedan tar jag spenatsoppa till middag och en kopp te.

Annons

Så jag får flytta fram mitt måldatum igen. Jag är lite snäll mot mig själv, eftersom jag är kroniskt sjuk (och har kronisk värk). Så jag deppar INTE för det. Jag har tagit de här snart 30 kg , som jag har gått ner, med ro. Jag vet hur man gör – det är bara en tidsfråga och ju mer rätt jag gör desto snabbare går det och tvärt om…

Gå ner dina sista kilon med varannan dags dieten och mitt hemliga vapen – spenatsoppan med ägghalva…

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du ha min hjälp? Ring 019-24 75 00 eller maila. Välkommen!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar