Annons
Annons

Gott Nytt År!

Jag önskar dig ett Gott Nytt År! Men för att det ska bli ett år som blir bättre än det förra, måste du ställa dig frågan - vad vill jag bli, göra och ha? För om du INTE gör det - blir det som vanligt...

Gott Nytt ÅR! Foto Sean MacEntee

Gott Nytt ÅR! Foto Sean MacEntee

Vad vill DU att 2017 ska innehålla?
Det är en viktig fråga för om du INTE ställer den så kommer 2017 att bli ungefär som 2016, 2015 och 2014. En del lägger stor tid för att reflektera – vad har hänt? Hur har det gått? Varför blev det så här? Men det är INTE min starka sida. Jag ser hellre framåt.

Gott Nytt År – om du ställer dig frågor…

Då kan du ställa dig frågor som;
Vem vill jag bli?
Vad vill jag göra?
Vad vill jag ha?

Annons

Ställ dig de här frågorna! För om du INTE gör det kommer du aldrig att bli just den som DU vill bli. Då kommer du aldrig att göra just det DU vill göra och du kommer aldrig att ha just det som DU vill ha. Då kommer det att bli ungefär som nu. OM du är nöjd med vem du är, vad du gör och vad du har – toppen! Då kan du arbeta för att bli bättre, göra ännu mer och ha ännu mer – så att du kan GE mer…

Jag har aldrig varit rädd för att fråga. När jag precis hade blivit färdig kostrådgivare skrev jag till morgontidningen, där jag bor, och föreslog att de skulle ha en hälsokrönika. Jag fick den och skrev den i fyra år. Den gjorde att jag kunde skriva tre hälsoböcker (jag lärde mig att skriva). Utan den vet jag inte om jag hade kunnat fortsätta, för hälsa var inte lika inne då som nu.

Gott Nytt År – reflektera och se framåt…

Du får aldrig det som du absolut vill om du inte vågar fråga. Och du hittar aldrig det du absolut vill ha om du inte frågar DIG SJÄLV vad du vill ha. Och det är säker bra att se tillbaka och reflektera men det är ännu mer viktigt att du ser framåt. För en vis man sade (eller kvinna) att historien har bara lärt oss en sak – att vi INTE lär av historien…

Se framåt, tänk positivt och fråga dig själv – vad vill jag att 2017 ska bli för mig?

Jag önskar dig ett Gott Nytt År!

jag-161205
M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Priserna går upp 20-25 procent imorgon– men du kan köpa nu och börja först i januari. Du får hjälp att Gå ner i vikt (med SUPPORT i Facebook-grupp eller direkt i mobilen). Välkommen!

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar