Annons
Annons

Gå ner i vikt lagom till beachen…

Vänta inte till maj månad och ta till desperata åtgärder för att bli snygg till beachen i sommar. Börja NU! Då har du tid att göra misstag, ha bra och dåliga veckor, och du har tid att nå ditt mål...

Hur du väljer diet

Bli av med magen till sommaren – börja NU! Foto Pexels

Vill du bli smal till sommaren?

Då ska du börja NU inte i maj månad. Jag ser det år efter år – hur folk väntar till maj och sedan gör alla möjliga drastiska saker för att bli av med några kilon lagom till beachen. Men det är helt fel strategi. Börja NU – då finns det tid för misstag (som ALLA gör – för få viktminskningar är ett rakt streck från a-ö, de är en slingrig stig med bra och dåliga veckor). Om du börjar NU kommer du att hinna nå ditt mål.

Vilka dieter är bäst?

Ärligt talat så kan du gå ner med nästan alla dieter. Men det betyder inte att alla är bra – långt ifrån. För att kunna se vilken diet som är bäst så måste du först se på vad som GER övervikt och fetma. Det är INTE kalorier – det är snabba och energirika kolhydrater (SOCKER, läsk, godis, kaffebröd…). För de gör att det bildas INSULIN – det hormon som gör att din kropp LAGRAR FETT. Så de bästa dieterna är de som tar bort de snabba kolhydraterna. Kika på vad den diet du funderar på går ut på.

Vad är allra viktigast?

Gå ner lagom till beachen

Annons

När du hittar en diet som tar bort de snabba kolhydraterna har du en sak kvar – som är ännu viktigare än den diet du väljer. Det är SUPPORT. För med support går du ner mer. Det spelar ingen roll vad du vill ändra på hos dig själv – med en coach som ger dig support lyckas du bäst. För vi behöver ha någon som vi är ansvariga inför. Som pushar oss och ger oss svar på våra frågor. Många väljer en diet och går ner själva – men med hjälp går det ännu bättre. Du kan gå ner upp till 20 kg till sommaren – om du börjar NU!

Välj en coach som du tror på…

Välj en coach, rådgivare eller vän som HAR gått ner många kilon själv (och har behållit vikten). Jag tror att det är de enda som förstår. Jag har hjälpt klienter att gå ner i vikt när jag var smal som en pinne, och aldrig hade varit överviktig, och nu när jag själv har gått ner 20 kg. Det är stor skillnad. Innan fattade jag ingenting – nu har jag kämpat själv och vet precis vad du står inför. Välj SUPPORT med erfarenhet.

Du kan gå ner 20 kilo till sommaren  – om du börjar NU!

Foto ovan Emilian R Vikol, Flickr

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Vill du ha min hjälp? NU får du 20 procent Nyårsrabatt på mina dieter, hälsoböcker och e-böcker (tom 31/1). Du kan beställa i ett mejl till [email protected] (se hemsidan eller butiken). Välkommen!

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar