Annons
Annons

Fem dagar kvar till jul…

Fem dagar kvar till JUL. Vad innebär det för dig? Här kan du följa med på en tur till mitt hem och vad det betyder för mig. Här är mina fem dagar kvar till JUL. Och hur jag tänker omkring vikten...

fem dagar kvar

Fem dagar kvar till JUL… Foto Andy Maguire, Flickr

Följ med hem till mig – under denna härliga tid. Stakarna och stjärnorna lyser i fönstren, i köket har vi julgardiner med en matchande duk på bordet (i år har jag nya gardiner med röda hjärtan). I vardagsrummet har jag en julgardin med änglar, nya kuddar med röda ränder och röda ljus på bordet. Det ÄR JUL. För mig handlar det inte så mycket om snö och julklappar – jag njuter av julstämningen hemma. (Idag sätter jag dessutom upp granris med ljus och röda kulor på trappräcket). Det är en dag av antistress – då vi kommer ihåg våra nära och kära.

Maten vi äter…

I vårt hus handlar det om julskinkan (som gubben alltid har hand om), julmusten, saffransbröd och pepparkakor den här tiden. Och choklad så klart. Gubben hade med sig Ferrero Rocher (de runda med guldpapper) och Bea hade med sig den blå Toblerone med brända mandlar. Detta är mina två favoriter (tur att ungdomens hudproblem är över). Jag ÄLSKAR jul(snabb)maten.

Hur gör jag…

Jag håller fast vid NÄR man ska äta och äter tre gånger per dag men är mindre noga med VAD jag äter de här dagarna. Julskinkan är min favorit och jag äter ett vörtbröd med julskinka till lunch. Sedan äter vi mer riktig mat till middag. Det lättaste är att hålla fast vid någon ENKEL regel – och inte vara så noga med resten. Prova att hålla dig till den regel som du tycker är enkel och lätt att hålla sig till.

Du kan ha en liten tanke på vikten…

Du kan låta bli att ”hälla ut babyn med badvattnet” (att släppa ALLA regler och tankar på vikten). För det är ju vardag ända fram till fredag (dan före dan). På det sättet kan du HÅLLA vikten och ge dig själv ett bättre utgångsläge i januari. Det är synd att gå upp flera kilon som tar flera VECKOR (eller till och med månader för en del) att bli av med.

Annons

Ha en GOD JUL!

jag-161205
M v h Christina
Viktcoachen.se

Välkommen till butiken!
Priserna går upp efter nyår – men du kan köpa nu och börja först i januari. Du får hjälp att Gå ner i vikt (med support i Facebook-grupp eller direkt i mobilen). Skicka ett mail om att du vill börja efter Nyår.

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar