Annons
Annons

Ericas sista vecka…

Det är dags för Ericas sista blogginlägg. Hon har blivit coachad i tre månader och har gått ner 18.4 kg! Det är makalöst bra. Här berättar hon hur hon gjorde...

Mer än 15 kg på tre månader (18,4 kg) har Erica gått ner – det är BRA gjort!

Hej alla! Snart semester

Detta blir mitt sista blogginlägg – nästa vecka är det äntligen dags för semester! Jag längtar som bara den förstås, och jag ser också fram emot att få äta gott och att skämma bort mig, utan att överdriva förstås! Som tur är kommer vi att bo i lägenhet, så jag kommer att ha bra koll på vad jag äter, och eftersom vi åker till Sydeuropa vet jag att det kommer att finns massor av goda bönor ;).

Den gånga veckan

Jag har hittat en ny bönfavorit – limabönor.  Jättestora, mjälla, lite smöriga och helt underbart goda. De påminner mycket om kastanjer och är så goda att de nästan smakar godis! Vill knappt ha vinägrett på dem, för det tar bort lite av smaken. För övrigt har jag haft en vecka då jag har ätit varmrökt lax som protein flera gånger. Det är ju supergott! Jag har inte haft någon riktig fridag, men lite väl mycket nötter har jag ätit, och några skedar jordnötssmör har slunkit ner bara så där nån kväll eller två. Men det hade lika gärna kunnat vara smågodis, så det är inte så illa ändå.  Undrar varför jag har varit så sugen. Jag har i alla fall fortsatt med rätt kost och inte fortsatt slarva, vilket jag lätt skulle ha kunnat göra tidigare. Jag vet ju att jag inte vill förstöra det jag har åstadkommit, och det kommer jag heller inte att göra den här gången. Jag trivs alldeles för bra med mitt nya jag – och med att kunna ha mina kläder.

Träning

Sedan förra söndagen har jag simmat 7 kilometer! Sju gånger har jag besökt vår lokala utomhusbassäng, och varje gång har jag alltså simmat en kilometer. Så skönt – och faktiskt en typ av träning jag gillar. Hoppas jag kan fortsätta under semestern.

Summering

Ja, som ni har förstått av mina inlägg har detta gått förvånansvärt bra. Jag har ätit gott och bra inte haft några problem med magen, testat och kommit på en massa nya, goda recept, och mått riktigt bra hela tiden. Och kilona har rasat av mig. I början var coachningen väldigt viktig eftersom jag hade många frågor kring just kosten, men det blev enklare ju längre jag kom i programmet. Jag har faktiskt inte använt mig av de färdiga recepten, men tittat i broschyren för att få tips. Eftersom det har gått så enkelt, har jag inte behövt ha någon tätare kontakt med Christina, men det viktigaste är att jag har vetat att hon alltid har funnits där om jag hade behövt henne. Det är nog en av anledningarna till att det har gått så bra. Och att hon har haft koll på mig, eftersom jag varit tvungen att rapportera min vikt och mina mått varje vecka! Dessutom har ju blogginläggen varit ett stort stöd. Man kan ju inte lägga av och strunta i allt när man ska berätta för en massa människor hur det går varje vecka.

Annons

Nu ser jag fram emot att få testa mig själv på semestern, och sedan att lära mig av Christina hur jag ska äta för att hålla vikten.

Tack för att jag har fått vara med, och tack för att ni har följt min resa!

Erica

(Erica har gått ner 18,4 kg på tre korta månader – det är makalöst bra! Hon har kombinerat slow carb-dieten Våga & Vinn! och periodisk fasta – genom att inte äta frukost. Men observera att det gjorde hon inte förut heller. Nu vet hon hur man gör och jag är övertygad om att hon kämpar sig ner under 20 kg. BRA gjort Erica!/ Christina)

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar