Annons
Annons

Ericas 7:e vecka…

Nu har Erica kommit till vecka 7 och hon känner sig jättebra. Denna vecka har hon promenerat och är glad att kläder som varit för små nu passar (och hon känner sig fin)...!

Jag vill inte vara med på bild… Foto Pexels

En helt vanlig vecka

Den här veckan har varit bara helt vanlig. Inga särskilda frestelser, inga nya recept, inget annat revolutionerande heller! Jag är fortfarande lika mätt och belåten och tycker lika mycket om mina bönor. Eller förresten, en sak har varit lite annorlunda – jag har gått några långa, sköna promenader! Verkligen skönt. Får se till att göra det till en vana. När vädret blir bättre ska jag börja simma.

En tanke slog mig

Jag har nog aldrig varit utan bröd, godis, choklad och chips så här länge förut. Funderar på hur jag ska tänka när jag ska börja återinföra livsmedel som nu är otillåtna. Jag ska definitivt hålla mig till ”sötsaker och fika bara vid alldeles särskilda tillfällen” i alla fall, men när det gäller maten har jag inte riktigt bestämt mig. Det lutar åt att äta pasta och bröd någon gång ibland, men i övrigt vill jag fortsätta så här. Men jag har ju några kilon kvar att fundera hur jag ska göra … Det viktigaste är att jag fortsätter tänka på samma sätt som jag gör nu, för det är det som kommer att hjälpa mig; det är jag övertygad om.

Vågen, måttbandet och kläder

Det känns inte som om jag har gått ner den här veckan, men det visar sig i morgon. Kanske är det faktiskt så, kanske har jag gått upp, kanske står jag still – känslan som infinner sig vet jag inte vad den har med att göra. Kanske är det just för att det har varit en ”helt vanlig vecka” och jag bara har kört på som jag brukar.

Annons

Jag har aldrig gått ner så här fort i vikt förut. Med LCHF har jag också gått ner mycket och fort, men det här sättet att äta verkar vara ämnat för mina smaker, preferenser och för min kropp. Både kilon och mått rasar, och jag ångrar nu att jag inte mätte mig på några fler ställen än midjan. Men jag ser och känner det ju på kläderna förstås! Alltid lika kul att kunna plocka fram ett par byxor eller en lite tajtare topp och komma i dem – och faktiskt känna sig lite fin!

Det blev ett kort inlägg denna vecka. Vi hörs snart igen!

Erica

(73,9 kg och 87,5 cm.)

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar