Annons
Annons

Erica fortsätter att gå ner…

Nu har Erica blivit coachad av mig i 10 veckor och hon har verkligen följt mina råd. Det har gett utdelning (plus att Erica inte äter frukost, det är en stor del). Här kommer hennes berättelse...

Jag har semester men Erica fortsätter att berätta hur det går… Foto Pexels

Ännu en vecka – och min första riktiga fridag

I lördags åt jag saker som inte alls står på listan. Kändes väldigt konstigt och ”förbjudet”, men skönt att kunna hålla det till en dag. Jag måste lära mig att det kan vara okej, och inte få dåligt samvete. Och framförallt att det inte gör något, om jag bara inte fortsätter. Och det gjorde jag inte heller. Jag åt faktiskt lite mindre än jag borde i stället följande två dagar – vilket kanske inte är jättebra, för helt ärligt hade jag dåligt samvete efteråt. Nästa gång det händer ska jag nog ha en annan strategi, och inte äta för mycket, utan planera bättre i förväg, vilket jag inte gjorde nu. Jag bestämde mig för att äta det jag ville där och då, och trots att jag vet att jag får göra så ibland kändes det inte bra efteråt. Det här är väl något jag måste lära mig helt enkelt, att unna mig och förstå att det är tillåtet. Får se vad våg och mått tycker om min ”lilla utsvävning”!

Träning

Jag har simmat två gånger senaste veckan, 1 km åt gången, och det kändes riktigt bra – efteråt! Kan inte säga att jag direkt njöt av det medan jag simmade, utan det var rätt långtråkigt, men efteråt kändes det verkligen som om man har gjort något bra. Och simning ska ju vara så bra för hela kroppen. Ska försöka fortsätta varannan eller var tredje dag.

Nytt recept

Jag skulle göra linssoppa, något jag vanligtvis gör med potatis, så jag tänkte att jag har lite grönsaker i i stället, och gör med indiska smaker. Fräste hel spiskummin, senapsfrö, garam masala, lök och tomater. Hällde sedan på röda linser och stekte en stund. På med vatten och hade i en massa färsk koriander – och vips hade jag gjort daal (indisk linsröra) i stället för soppa! Supergott. Den blev så pass tjock att jag sedan åt den med stekt ägg och gröna bönor. Kul med nya recept som bara ”råkar bli till” och blir lyckade!

Annons

Hörs nästa vecka

Erica

Vikt 68,6 kg och midja 82,5 cm
(Förra veckan 69,2 kg och 83 cm)

Nu är Erica nästan i mål! Hon ville nå 68 kg och hon började på 87 kg (jag skrev 87,5 förra veckan men det var fel). Hon är den av ALLA mina kunder som har följt dieten bäst och det har verkligen gett resultat. Hon har nästan gått ner 20 kg på bara två och en halv månader. (Hon gick ner snabbare än mig – jag gick ner 15 kg på två månader.)
Jag tror att det är för att hon är så förtjust i baljväxter (bönor, linser och ärtor) som är den bästa maten för att gå ner i vikt. (Dieten är inte så dålig den heller…)
Erica är inte framme – hon har några hekto kvar, men hon är verkligen värd en stor applåd!

Må så gott! /Christina

jag-161205

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vill du bli coachad av mig? Du får SUPPORT VARJE DAG! Ring 019-24 75 00 eller maila. Välkommen!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar