Annons
Annons

Du kan vinna min NYA metod!

Gå ner 15 kilo (och tre storlekar) på tre månader med Våga & Vinn! - min nya ENKLA metod. För det är som en HÖGVINST att äntligen gå ner i vikt (så kände i alla fall jag det när jag gick ner 15 kilo). Nu kan DU (tre personer) vinna min nya metod. Du får min hjälp i tre månader...

Viktminskning

Foto Marcy Kellar, Flickr

Att gå ner i vikt är som att vinna högsta vinsten i ett lotteri. Man tror inte att det är sant och det tar en stund innan det sjunker in att man har förändrats. Jag köpte för stora kläder en lång tid och jag gick till affärer med stora storlekar tills de sade åt mig att gå därifrån, för kläderna var för stora. Först nu köper jag toppar i medium.

Annons

Jag gick från extra large till medium i storlek på några månader. Det är var Våga & Vinn! kan göra för dig. Jag tog min metod (Snabb & Enkel Viktminskning) och gjorde det enklare (med 10 sidor istället för 50 och du behöver bara läsa EN sida). Dessutom är supporten bättre – en hemlig Facebook-grupp, där du får videoinformation och svar på alla dina och andras frågor.

Min ambition är att minska problemet med viktminskning och allt som det för med sig i fysiska och psykiska problem (det är lätt att tappa självförtroendet). För jag vet hur det var – jag kände mig värdelös och ful och jag vill aldrig känna så igen. Nu vet jag vad övervikt och fetma beror på och hur man kommer till rätta med problemet – och det vill jag dela med mig av.

Nästa inlägg kommer att handla om MYTER omkring vikt och viktminskning. För detta är verkligen ett område fyllt av myter och gamla förlegade sanningar. I snart 50 år har man behandlat övervikt och fetma på fel sätt och man har gett de personer som är drabbade skulden för att man har erbjudit dåliga och felaktiga behandlingar. Det är dags att stoppa detta och ge överviktiga lösningar på problemet.

tre personer kan vinna min nya metod Våga & Vinn! (och få hjälp att gå ner i vikt, av mig, i tre månader) genom att svara på en enkel fråga – vad i maten gör oss feta? För det är kärnan till att lösa problemet, att känna till vad som GER övervikt och fetma…

Lycka till!

8

M v h Christina
Viktcoachen.se

Vinn min NYA metod Våga & Vinn! – svara på vad i maten gör oss feta?

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar