Annons
Annons

Halva tiden för min coachning

Nu är det halvtid för min coachning av Christina. Jag har kommit mycket längre än jag någonsin hade kunna hoppats på. Det går verkligen jättebra. Vad som är hemligheten? Läs här...

Nu kan jag tänka SMART… Foto Pexels

Halva tiden

Ja, nu har halva tiden med viktcoachningen gått. När jag började i slutet av april kunde jag väl aldrig tro att det här skulle funka så bra! Jag vet egentligen inte riktigt vad jag hade för förväntningar, men jag kände att jag verkligen behövde göra något drastiskt. Och som jag berättat tidigare hade jag aldrig testat just coachning förut. Hur och vad jag ska äta har jag alltid haft bra koll på, men det där med att tänka rätt, det har det varit värre med.

Hur tänker jag?

Den största skillnaden mellan nu och förut är ju att jag klarar av att tänka smart. Med det menar jag att allting inte är förstört bara för att jag tänker på något sött, fett och gott – utan jag kan hejda mig genom att tänka steget längre, och inse att allt det där ju alltid kommer att finnas omkring mig. Det tar inte slut, och jag behöver inte bete mig som om jag måste äta allt på en gång. Men det viktigaste av allt: jag måste tillåta mig själv att tänka, att frestas – och att ha modet och styrkan att välja bort. För det är där det har felat tidigare. Det funkar, för än så länge har jag inte trillat dit. Jag har faktiskt kunnat äta en bit, eller en av något, vilket inte har varit möjligt tidigare.

Stundande semester

Om 6 veckor åker jag på semester. Två och en halv vecka ska jag vara borta. Då tänker jag inte låta bli att unna mig, men mina bönor fortsätter jag med! Jag skulle sakna dem för mycket om jag lät bli. De har blivit en naturlig del av min kost, och jag är så glad över att jag har återupptäckt dem på det här sättet – och lärt mig göra så många nya goda rätter med dem. Hittills har jag ätit några stycken måltider utan bönor, helt enkelt för att det inte riktigt passat till. Men vad tomt det har känts! De ger verkligen en annan typ av mättnad, ett lugn. Jag vill inte vara utan dem. Som tur är bor vi i lägenhet under semestern, så det blir inga problem. Men jag tänker äta glass och frukt. Så det så! Ska inte överdriva, utan tror verkligen att jag med mina nya verktyg kommer att kunna ha en sundare inställning till vad, och hur jag äter.

Kvällssug

Lite kvällssug har allt kommit den senaste veckan. Det stävjar jag med rostade valnötter eller rostad mandel – en handfull. Egentligen ”ska” jag inte äta det, eftersom det är efter att fastetiden satt igång, men nu vill jag göra det och då gör jag det. Får väl se om jag ändrar inställning till nötterna om vågen visar något jag inte vill. Fast jag är ju verkligen så nöjd med mina resultat. Förra veckan, efter ynka fem veckor hade mitt midjemått minskat med 12,5 cm, och vågen stod på minus 12,1 kg. Bara 7 kilo kvar till målvikt. Kan inte riktigt fatta att det är sant!

Annons

(Vikt 73,5 kg och 88,5 i midjemått)

Erica

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar